Mam pytanie. Czy jest mozliwosc stworzenia modyfikacji ktora pozwalała by na wyłaczenie skilla "hitman" w broniach 9 mm, TEC 9 oraz Micro SMG ? Zawsze chcialbym przejsc gre w jak najbardziej realistyczny sposob z jedna bronia w reku, a nie jak np terminator koszący wszystkich dookoła dwoma uzi (w prawej i w lewej ręce).Wydaje mi sie ze modyfikacja mogła by spodobac sie wielu osobom, utrudniła by troch gre i dała mi satysfakcje ze zdobywania dzielnic jak prwdziwy gangster z Grove Street z jadna berretą w łapie
Da się tak zrobić, należy tylko edytować plik weapons.dat
Dzieki za podpowiedź ale i tak nei dałem sobie rady kombinowałem cos z tym plikem i udało mi sie biegac z jedna bronia ale nie moglem z niej strzelac. Pewnie jakis bład. jeszce bede probował lecz jesli ktos wie jak to zrobic to PLS Pomocy
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-09-26, 18:28
Wystarczy że w pozycji Hitman napiszesz aby gracz korzystał z jednej broni tak jak w przypadku np. 2 poziomu strzelania (nie pamiętam jak to już tam jest).
Ostatnio zmieniony przez Cuatro 2011-09-26, 21:48, w całości zmieniany 1 raz
Wystarczy że w pozycji Hitman napiszesz aby gracz korzystał z jednej broni tak jak w przypadku np. 2 poziomu strzelania (nie pamiętam jak to już tam jest).
Nic to nie pomaga... CJ biega z jedna bronią ale nie da sie z niej strzelac. Próbowałem jeszcze z podniesieniem punktów skill'a (żeby Carl nigdy nie doszedł do poziomu 3 sterzelania) ale tez lipa Crash GTA kiedy wbijam 3 poziom strzelania.powoli rozkładam ręce...
[ Dodano: 2011-10-14, 11:50 ]
No i w końcu mi się udało wszystko jest tak jak trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum