Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA San Andreas
Wiek: 13 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 29 Piwa: 1/1 Skąd: Tomaszów Lubelski
Wysłany: 2011-11-22, 11:48 Czy ktoś mógłby dla mnie zrobić parę modów?
Witam.
Czy ktoś mógłby dla mnie zrobić 2 mody?
1 mod to taki, żeby wszyscy zabici lub śpiący ludzie mieli zamknięte oczy (nawet Cj). Natomiast 2 mod to taki, żeby zabici/zniszczone trupy (nawet krew)/pojazdy nie znikały i żeby dopiero po zapisaniu gry, by znikły.
Te mody na pewno da się zrobić. Za zrobienie mi tych modów daję piwo i to, że ktoś mi pomógł.
Pozdrawiam.
Wysłany: 2011-11-22, 16:43
piotrburza
Nie rozkazuj administracji co ma robić. Ten 2 mod da się zrobić. Piotrburza odpowiedz mi na moje pytanie: Jeżeli tak piszesz, że tego 2 moda nie da się zrobić to jak ktoś zrobił sims mod?
Wysłany: 2011-11-23, 17:30
No, np. w sims mod jest jazda na deskorolce, a w normalnej czystej wersji GTA San Andreas jakoś nikt nie jeździ na deskorolce i w ogóle w GTA San Andreas nie ma deskorolki. Do tego modu są też pliki CLEO, a ten mod nr 2 da się zrobić, bo są takie opcody, więc da się zrobić ten mod na 100%. Ja niestety jestem zielony w CLEO.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-11-23, 21:06
Proszę was o nie robienie dodatkowego spamu, gdyż to jest jednak temat o modach, to raz. Dwa, wszelkie rzeczy dotyczące banowania użytkowników rozpatrzę, ale uważam, iż jak na razie Szympans niczym nie zawinił, przynajmniej nie mi. Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum