Wysłany: 2011-08-20, 15:08 Czy potrafiłby ktoś naprawić licznik Cleo?
Witam.Mam taki drobny(a raczej dość poważny)problem związany z korzystaniem z pewnego licznika w Cleo.A mianowicie po wgraniu go,pojawiają się problemy z zapisami gry,które objawiają się:
Cytat:
1)Brakiem czerwonego markera(rozpoczynającego misję)
2)Brakiem zaznaczonego miejsca na mapie(PPM)
3)Brakiem pokazanego celu misji(czyli gdzie lecieć itp)
4)Niszczeniem pojazdów(np.w misji wybuchowa sprawa[co w kamieniołomach trzeba zebrać 4 laski dynamitu i uciec Sanchezem)
Licznik,który powoduje problemy to licznik prędkości GT(wrzucałem go na A-C).Zresztą głównie takie połączone powodują problem(czyli paliwo+licznik).
Jak ktoś by mógł sprawdzić te skrypty dołączone do licznika,a jeszcze lepiej naprawić te błędy to byłbym bardzo wdzięczny.Za pomoc na a-c oczywiście poleci piwo na A-C.
Sprawdziłem na podstawowych plikach i wywala(niszczy wywrotkę podczas misji Wybuchowa sprawa).Wrzuciłem pliki CRSPDSize.ini, CRSpeed.cs i CRSPEED.txd
Czyli nawet te 3 podstawowe psują:/
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-08-21, 16:09
Wiem o co chodzi. To nie wina CLEO modu tylko Twojego San Andreas. Przejrzałem te pliki nie ma mowy w skrypcie o niszczeniu wywrotki. Sam kiedyś tak miałem przy " innym " San Andreas. Mówię przy innym bo mam jego kilka wersji i nie chodzi mi też o wersję 1.0, 1.1 czy też 2.0 Jeżeli masz jakiegos kolege który posiada San Andreas poproś go aby Ci pożyczył a wtedy może nie będzie problemów.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-08-22, 10:37
Jednakże, może jednak powinieneś popróbować z patchami, a później z tym co piotrek mówił. Jeżeli nie uda Ci się załatwić od kolegi GTA SA, ot zgłoś się do mnie, ja coś wykombinuję.
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-08-22, 11:13
Patche nic nie pomogą. Biblioteka CLEO działa stabilnie tylko w wersji 1.0 ( no chyba że takowej nie posiadasz to wtedy spatchuj grę ). Domyślam się jaką masz wersję San Andreas, bo też taką miałem i były identyczne błędy. Dlatego radzę Ci zdobyć inne GTA ;)
A o jaką wersję San Andreas ci chodzi?Bo nie łapię <bezradny>
Edit:A co do innej wersji(gry)to nie mam od kogo pożyczyć(nikt z moich znajomych już w to nie gra,więc nie mają gry na stanie).
[ Dodano: 2011-08-24, 08:56 ]
A nie znacie może ktoś,kto by potrafił zrobić taki licznik?Lub podobny.
[ Dodano: 2011-08-25, 18:11 ]
A potrafiłby ktoś połączyć kilka liczników w jeden?Żeby wziąść np.licznik z jednego moda,paliwo z drugiego,stan pojazdu z trzeciego itp.Wtedy by można było zrobić jakiś jeden,w pełni sprawny z wieloma bajerami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum