Wysłany: 2012-01-10, 19:09 Gang oraz prace poboczne
1.Pierwszy pomysł polega na tym,żeby zamiast wybrać czy chce się być Grove,Aztecas czy tam Vagos itd po prostu podjechać do tej bazy jako cywil i wejść w dany pickup czy co tam by mogło być.Lecz przed tym za nim by się wstąpiło do frakcji potrzebna by była zgoda Bossa(dlatego proponuje w poprzednim pomyśle dodać szefa i tylko jego skin),np.zaproszenie albo coś w tym stylu.
2.Przydałyby się jakieś frakcje poboczne,np.taksówkarz,pilot oraz organizacje przestępcze,np. frakcja zabójca albo jakieś inne słowo.
P.S-Oba te dwa pomysły nie były wysilające się dla mózgu,każdy by na to wpadł,ale chciałem to zrobić jako pierwszy.:)
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-01-11, 18:13
Pomysły są jakby skopiowane z mojej głowy (no przynajmniej większość które podajesz). Planowałem nad takim czymś już przed startem serwera, ale nasze pomysły przerastały umiejętności, dlatego darowaliśmy sobie tworzenie nowego gamemod'a w którym zawarte było by większość w/w możliwości
piotrburza,najpierw trzeba przynajmniej w połowie zastanowić się nad trzema moimi pomysłami następnie jak będziesz miał ochotę to razem możemy coś wymyśleć nowego.Najważniejsze to żeby nie zmienić gamemoda serwa po dwóch dniach.
piotrburza,najpierw trzeba przynajmniej w połowie zastanowić się nad trzema moimi pomysłami następnie jak będziesz miał ochotę to razem możemy coś wymyśleć nowego.Najważniejsze to żeby nie zmienić gamemoda serwa po dwóch dniach.
Czytając Twojego posta zrozumiałem, iż tworzysz skrypty...nie wiem czy to prawda, ale jeżeli tak to sam/a coś zrób :P
Necro,nie skrypty:).Chodzi mi o dodanie tych pomysłów do gamemoda.I piszesz jeszcze,żebym sam coś zrobił.Skoro to nie moja mapa a ten dział jest stworzony po to aby ktoś inny mógł napisać jakiś nowy pomysł na rozwój serwera.Ja składam propozycje,a "stwórca" gamemoda jak umie coś takiego zrobić to zrobi.Ja kilka razy próbowałem zrobić coś takiego na swoim serwerze,ale jak widocznie nie udało mi się,więc przekazuje tą trudność dla kogoś innego.No i niestety,ale źle zrozumiałeś mojego posta:)
Można też by zrobić takie cuś jak Asasyni czyli zabójcy najemni. Chodziło by o to że taki gracz nie musiał by się do żadnego gangu przyłączać tylko by mógł zostać "wypożyczony" za pkt czy kasę na serwie przez jakiś gang :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum