Twoja ulubiona gra: NFS, GTA, i jeszcze kilka...
Wysłany: 2011-08-25, 13:11 Grand Theft Auto Detroit City
Witaj Gość! Chcę Ci zapowiedzieć nowy Total Converse, który może kiedyś trafi do naszego downloandu? Odpowiedź jest jasna. Napewno! Mod ma odzwierciedlać gangsterskie życie w wymyślonym, Polskim mieście Wieczory. To ma być coś typu polskiego gangsterstwa.
Detroit City, lecz w mieście Wieczory. Dlaczego? "Detroit=Coś typu miasta gangsterskiego, lecz City daje nam znak, że to wielkie miasto."Czyli inaczej Wielkie, Gangsterskie Miasto.
Czego możecie oczekiwać:
1.Nowe pojazdy.
2.Nowe skiny.
3.Całkiem nowa mapa(Miasto wielkości całego San Andreas).
4.Świetne, realistyczne efekty specjalne.
5.Nowe bronie, które nabędziecie tylko u dilera.
6.Cała fizyka gry pisana od początku.
7.Multiplayer do tej modyfikacji.
8.Dobrze wykonane graficznie oraz modelowane tekstury i budynki.
9.Samochody takie, jakie jeżdżą po Polskich drogach.
10.Będzie się miało jeden dom, jak to bywa w realnym świecie.
W tym modzie nie polaga na tym, aby być bogaczem, tylko gangsterem, przeciętnym mieszkającym w mieszkaniu na najwyższym piętrze.
Jeżeli zamierzacie pograć sobię jako bogacz, pojeździć ferrari kupić wille i powiedzieć: "Kurcze. Znudził mi się mod, muszę go usunąć", to tego modu po premierze nie ściągajcie.
Lecz resztę, która lubi długo wieczorem w ferie zimowe sobię pograć, zapraszam serdecznie na premierę, która odbędzie się napewno przed następnymi wakacjami.
Opis modu:
Aby zakupić pojazd, będziecie musieli na niego napewno zapracować. Napadać jako gangster, lub pójść do pracy. Za to w każdej chwili możesz wyciągnąć z kieszeni telefon i sprawdzić godzinę, pocykać kilka fotek, bądź zagrać w Snake'a. Wyjdź na miasto otwarcie! Umów się z kumplami na piwo do pub'u, Upij się do nieprzytomnego, zrób aferę w barze, aż cię wywiozą na posterunek, lub do lekarza. Pamiętaj jednak, żeby nie zadzierać z gangiem Starych Byków. Jeżeli dobiorą Ci się do skóry, prętko nie wyjdziesz z tego, bądź będziesz musiał grę zaczynać od początku, chyba że wcześniej za'save'owałeś grę.
Więcej nie będę mów...To znaczy pisał. Już niedługo wszystko sami zobaczycie w nowym Grand Theft Auto: Detroit City.
FAQ
1.Dlaczego Detroit City? Przecież Polskie miasto jest a nazwa angielska?
-Tak. Detroit kojaży nam się z gangsterstem, brońmi i taką resztą.
2.Widząc po opisie gry, możliwości będą prawie równe GTA IV. Jak to zrobisz?
-Stosuję najnowszą bibliotekę CLEO 4 oraz dysponuję moddingowym oprogramowaniem.
3.Czy będzie możliwość wchodzenia do domu swojego? W wielu Total conv. się nie da.
-Tak. Mieszkanie będzie dość duże, oraz można wejść.
Doświadczenia do moddingu mam bardzo dużo, więc proszę nie komentować typu: "Uu! Nawet GTA IV nie jest takie dobre! Nie zrobisz tego! Nie uda Ci się" itp. itd. Jeżeli co, to mogę oczekiwać od was pomocy.
Dodaję ankietę, i proszę abyście głosowali, czy będziecie w to grać, czy nie.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-08-29, 10:17
@piotrburza Zdaje się, że GTA SA korzysta z silnika graficznego jak i fizycznego RenderWare i innego nie da rady, chyba, że użyje CLEO.
@MatiKos3 No w Detroid City.
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-08-29, 12:03
Wydaje mi się że jak już to w exe go zmienią, bo w CLEO po prostu sie nie da.
kakao14
Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA SA
Wysłany: 2011-10-19, 15:47
tak czytam i czytam tego moda i może być zajefajny tylko jestem ciekaw jak oni to zrobią to jest pytanie ale mniejsza większa o to chodzi żeby modzik był ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum