Wysłany: 2011-07-06, 16:16 Grand Theft Auto PRL Cars
Grand Theft Auto PRL Cars
Modyfikacją tą Będzie zbiór Polskich Samochodów z Okresu PRL. Niestety każdy samochód będzie trzeba wgrywać automatycznie ale że oprócz Samochodów w folderach będzie 1 Folder z wszystkimi plikami .dff oraz .txd z programem Alic's IMG Editor 1.5 będzie to bardzo ale to bardzo łatwe wystarczy odpalić program załądowac plik gta3.img nacisnąć zielona strzałkę w dół na pasku narzędzi i zaznaczyć wszystko z tego folderu. Dla tych którzy robią już trochę w tym programie instalacja pojazdów zajmie ok. 7sek.
Samochody które będą miedzy innymi : Fiat 125p , Fiat 128 Europa , Fiat 126p , FSO Nysa , Syrena , Warszawa , (być może żuk) oraz kilkanaście innych wozów . Póki co wozów jest niewiele ale myślę że ok 50 autek wyjdzie.
Dodatkowo ale tu bym miał już prośbę kogoś kto robi w obróbce tekstu mianowicie potrzebował bym Nowe nazwy dla poszczegulnych samochodów np. FSO Nysa a nie Camper.
Modyfikacja narazie jest ukonczona w 20% ale pod koniec Lipca będzie Ukończona
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-07-06, 20:06
Nowe teksty to na prawdę nie problem, gdybym znalazł trochę czasu mógłbym to dla Ciebie zrobić. Ciesze się że jednak ta modyfikacja powstanie :) Miło by było usłyszeć również jakieś stare radia z tego okresu.
Niestety jeśli chodzi o wgrywanie radia to nie jestem specjalistą i mógł bym coś zchrzanić a jak patrzyłem w netku to polskiego radia nie ma niestety :( Jedynie jakieś Ruskie ale chce zostać przy polskim klimacie
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-07-07, 13:25
Chodzi mi bardziej o piosenki do tego radia. Wystarczy tylko po podmieniać je i będzie dobrze. Jeżeli nie chcesz robić tego w instalce to z nowymi radiami nie będzie większego problemy tylko się napisze w jaki sposób to zrobić i użytkownik sam będzie to instalował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum