Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-05-30, 17:13 GTA IV mały problem z Realizm IV i jeszcze jedno pytanko
Tak jak temacie mam mały problem z modyfikacją Realizm IV w wersji 6.2 W paczce którą pobrałem miałem od razu Ultimate Tekstures 2.0, RealizmIV 6.2 oraz vechcles.img ( jakoś tak ) wszystko było w instalkach więc szybko zainstalowałem no i zacząłem grać niby wszystko ładnie jest ale nie mam nowych aut wszystkie sa te oryginalne. I moje pierwsze pytanie czy wy ( jeżeli instalowaliście to ) równiez nie mieliście aut ? Dodam jeszcze ż teraz u mnie ten plik waży 88 MB.
A moje drugie pytanie odnosi się do grafiiki w GTA IV, w jaki sposób mogę ja jeszcze podrasować ?
Te modyfikacje już mam:
RealizmIV
RealizmIV small patch
Ultimate Tekstures 2.0
ENB series 0.88
Visual IV
I na moim sprzęcie wyciąga mi 43 FPS ( wszystko na max, dalekość widzenia na 50 ) więc pomyślałem by jeszcze bardziej podrasować moje GTA. Jeżeli macie jakiekolwiek modyfikacje których wyżej nie wymieniłem a poprawiają grafikę, napiszcie o tym :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum