Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-07-06, 20:10 GTA IV - problem z nowymi samochodami
Mam problem. Zawsze gdy chcę zainstalowac jakiś nowy pojazd po przejechaniu się kawałek wyskakuje mi błąd GTA IV. Posiadam wersję 1.0.4.0 wraz z dodatkiem Modding Kit specjalnie do tej wersji. Używam również cra*ka. Wszystko robię wg tej instrukcji : GTA IV - poradnik. I co bym nie zrobił po 5 min grania wyskakuje błąd.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-07-06, 20:46
Bo pobierasz modele, które crashują. Najlepszym wyjściem jest ściąganie ze strony GTA4-MODS, bo tam (przeważnie) auta nie wywalają. Najbardziej polecam samochody gościa o nicku smokey8808, bo od nich ma tego błędu. Ogólnie to polecam zainstalować najnowszego patcha :).
_________________ "If you can't say anything nice, then don't say anything at all"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum