GTA PR to mod Total Conversion do GTA SA.
W modyfikacji znajdą się nowe pojazdy jeżdżące po naszych ulicach,nowe pedy,nowe animacje,nowa mapa przedstawiająca polskie miasta i wiele wiele innych.
Mamy już czterech członków w teamie ale nadal poszukujemy nowych skrypterów,animatorów i Grafików 3d pojazdów lub pedów.
Jeśli chcecie dołączyć do naszego teamu to proszę pisać podania w dziale "Rekrutacja" na naszym forum.Podania proszę pisać według poniższego wzoru.
Kod:
Imię:
Co potrafisz robić?(wymień swoje umiejętności):
Zaprezentuj nam jedną ze swoich prac(np. podaj zdjęcie przedstawiające model 3D minimum 2 zdjęcia):
Czy tworzyłeś już podobną modyfikacje?(jeśli tak to jaką):
Dlaczego chcesz do nas dołączyć?:
Kontakt (nr. GG lub skype(obowiązkowe)):
Bez Urazy ale nie lubie waszego moda niedługo wyjdzie GTA Poland i GTA Silesia i będą one o wiele lepsze od tego waszego gówna, spapugowaliście prace z GTA Poland i Silesi!!!! Cioty!!
Warn słowny, za obrażanie użytkowników serwisu.
~Cuatro
Ostatnio zmieniony przez Cuatro 2011-08-17, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Wiesz co chętnie bym cie też powyzywał bo uważam takich jak ty za debili bo bezpodstawnie nas wyzywasz, co spapugowaliśmy?? robimy swoje wszystkie modele nasze i forum,GTA Silesia ukradła nam blok i ciągle nas wyzywa a jak ktoś napisze podanie do nas to oni od razu piszą na GG do tego kogoś i oczerniają nas a sami się wywyższają, oczywiście że GTA Poland i Silesia będą lepsze bo mają więcej zrobione i np silesia robi szybciej ale każdy mod ma swoje wady np Silesia chcę zbić fortunę i najchętniej by za wszystko brali kase a GTA Poland istnieje 2 lata i dopiero teraz robi mape a wcześniej bety to były zwykłe małe mody.
W profilu masz napisane 15 lat a zachowaniem wyglądasz na mniej wyzywasz nas od ciot a nawet nas nie znasz, ja mam 13 lat a nie wyzywam innych bezpodstawnie i się ogarniam i chamuję a po tobie tego nie widać, taka jest moja skromna opinia, a wracając do modów czy tobie by było miło jak bym wyzywał cb i twój mod?? co ty oferujesz??
ja jestem w GTA Silesi i z ich opowiadań wychodzi na to że ukradliście im Forum. Jeśli to nieprawda to przepraszam. I gdybyś powiedział że mój mod jest do du** to nie zdziwiłbym się bo mój mod jest mało znany i robimy go w 2 osoby i jak na razie mamy całkiem sporo.
A no mieliśmy podobne tematy ponieważ ArmiX który zajmował się naszym forum ukradł tematy i teraz nas oczernia więc to nie nasza wina lecz zdrajcy ale ich potem przeprosiliśmy i doszliśmy do porozumienia lecz oni nam to ciągle wypominają a to nie nasza wina lecz tego chama który chciał nas skłócić.
AUTOREM MODELU : SkylineGTRFreak
AUTOREM TEXTUREK : SkylineGTRFreak
PRZERÓBKI TEXTUREK : Piorun975
ZGODY SĄ JAK COŚ :)
opel vectra - alicantin & Firestone - jest zgoda
opel insignia - Free STYLE
fiat dcuato - alper93
MAN - dima
nissan patfinder -LukasR
motor bmw - lightspeed
skoda -
heli -
straz skoda -
karetka - Rad0851 - jest zgoda
kia ceed - Maurycy
mercedes atego -
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum