Twoja ulubiona gra: NFS, GTA, i jeszcze kilka...
Wysłany: 2011-08-25, 10:53 Gta sa INTRO
Siemka [.you] . Do mojego Total Converse chciałem zmienić Intro w grze, lecz się nie da. Gdy wsadzam nowy filmik do movie(pod tą samą nazwą co stary) ale stary w grze zostaje. Powiedzcie mi, jak mam to zmienić? Szukałem w "góglach" ale nie znalazłem :/
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-08-25, 13:10
Filmiki muszą miec ten sam format, ilość FPS oraz nazwę co oryginalne. Jeżeli nie masz tych samych parametrów które Ci wymieniłem, to je zrób ;) Jeżeli to nadal nie pomoże to widocznie musisz coś źle podmieniać.
Powiem prościej :D
Długośc może być dowolna, ale nie za długa. Najlepiej ten pierwszy co jest Logo to jakiś krótszy. Bierzesz montujesz filmik i zmieniasz końcówkę na .mpg. I nazwa musi mieć GTATitles czy tam Logo. I bierzesz podmieniasz te dwa pliki (Podmieniaj a nie usuwaj i potem wklejaj nowe bo mogą być właśnie błędy). No i powinno być git bo ja tak robiłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum