Twoja ulubiona gra: Seria Mass Effect Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 44 Piwa: 4/1 Skąd: Wilkowo
Wysłany: 2010-12-24, 00:33 GTA SA nie działa
Dobra, tym razem mam taki problem: GTA SA nie chce się w ogóle uruchomić! Jak klikam na gta_sa.exe to przez chwilę zamiast kursora jest klepsydra i na tym się kończy... Nic nie wyskakuje, jakby komputer nie potrafił otworzyć takiego pliku. Ów problem zaczął się, gdy wymieniłem kartę graficzną - miałem GF 9600GT, a teraz mam ATI Radeon HD5570 Trysja.
Nie wiem czy to potrzebne, ale podam dane techniczne mojej nowej karty:
Pamięć - 1GB
Typ pamięci - GDDR5
Taktowanie procesora - 650 MHz
Taktowanie pamięci - 1000 MHz
Taktowanie shaderów - 4000 MHz
Shader Model 5.0
Od razu mówię, że GTA IV na wysokich detalach działa spokojnie, więc czemu GTA SA nie chce się odpalić? Może dlatego, że w kompie mam pamięć RAM DDR2, a w karcie GDDR5?
Twoja ulubiona gra: Seria Mass Effect Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 05 Paź 2010 Posty: 44 Piwa: 4/1 Skąd: Wilkowo
Wysłany: 2010-12-25, 16:26
No właśnie . Bo na tej nowej karcie wcześniej włączyłem GTA SA na 10 min., ale jak wkleiłem stare zapisy gry to i przy okazji ten gta_sa.set. Teraz usunąłem ten plik i działa elegancko. Dzięki Cuatro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum