Twoja ulubiona gra: NFS, GTA, i jeszcze kilka...
Wysłany: 2011-08-23, 11:48 Gta San Andreas w HD lub 3D
Siemka. Chciałem was zapytać, czy istnieje jakiś mod, który zamienia nasze stare GTA SA w jakości HD/HQ? Nie chodzi mi o jakieś zamienianie tekstur tylko typu ENB Series (Które niestety mi nie chodzi). Prosił bym także o moda lub program, dzięki któremu gdy założę okulary 3D, będę miał GTA w 3D (Red and Cyan [czyli te niebiesko czerwone okulary]). Z góry dziękuję.
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-08-23, 15:57
Widzę że prosisz a sam nie wiesz o co ci chodzi. ENB Series nie daje efektów HQ ( no może jedynie od Alphy ) ale co nie znaczy że San Andreas jest w jakości HQ. Pobierz SRT3 1.7 ( wszystkie tekstury w HD ) przez co już będziesz miał lepsze efekty. Modeli w HD raczej do SA nie ma ew. auta w dobrej jakości.
Jeżeli się nie mylę do oglądania San Andreas w 3D potrzeba również specjalny monitor + te efekty które sam napisałeś.
Twoja ulubiona gra: NFS, GTA, i jeszcze kilka...
Wysłany: 2011-08-23, 16:57
Otóż tutaj się mylisz. Oglądałem zdjęcia i filmy 3D na moim monitorze. A co to pierwszego, to nie pobiorę tego moda, ponieważ on za dużo zajmuje, a przy mojej radiówce to w dwie noce się będzie ściągać i dwa dnie.
Twoja ulubiona gra: GTA San Andreas, Minecraft Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Maj 2011 Posty: 43 Otrzymał 1 piw(a)
Wysłany: 2011-08-23, 22:14
Aby mieć GTA SA w HD to musisz pobrać mody:
-STR3 v1.7
-Project Oblivion 2010
-New Greats Effects v1.6
-Real Cars 2
-HD Diploma Font for SA
-New icons [2009]
-Detailed Radar Mod
-ENB Series
-GRIM's Weapon Pack Volume III
-Shichigami's Sound MOD Pack Version 4.0
Te mody znajdują się na stronie. Wiem, że te mody zajmują bardzo dużo, ale one są w wysokiej rozdzielczości.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-08-24, 11:40
Eh, ale on już mówił, że nie chce modów zmieniających tekstury, tylko coś w rodzaju ENB. No to powiem tak, jest to nie możliwe, bo efektu HD/HQ nie osiągniesz zwykłymi filtrami graficznymi. Upgrade kompa Ci jedynie zostaje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum