Twoja ulubiona gra: Gta i Need For Speed
Wysłany: 2011-04-12, 21:45 Gta San Andreas:Undercover
Siemka wszystkim.
Otóż niedawno,rozpoczeliśmy pracę nad nowym modem do Gta San Andreas pod tytułem:Gta San Andreas:Undercover.
Mod będzie zamieniał nam Gta San Andreas,na NFS:Undercover,pewnie zaraz będą pytania:''jak ty chcesz mienić GTA na NFS''xD,otóż się dowiecie.
Mod będzie głównie oparty na skryptach i konwertowaniu z NFS: Undercover,mod jest skończony w około 5/6%.
W planach tego moda mamy:
Skonwertowanie kilku aut z NFS Undercover do Gta San Andreas,nie wszystkich,chodzi tylko głównie o te auta które mieli ''Bosi'',Bossy z NFS:Underground,oraz być może radiowozy policyjne.
Skonwertowanie całej mapy z NFS Undercover
Misje przypominające te z NFS Undercover,oraz inne skrypty.
Textury skonwertowane z NFS Undercover oraz wiele więcej.
Przy modzie zrobiliśmy już:
Kilkanaście skonwertowanych textur z NFS Undercover
Jedno skonwertowane auto z NFS Undercover,ale jeszcze do małych poprawek.
Skrypt,dzięki któremu możemy sami kontrolować nitro i używać go kiedy chcemy.
Wiem mało to jest,ale praca nam idzie w miare,mamy progress nad:
Konwertowaniem następnych textur.
Konwertowanie następnego auta.
1 misja wzorowana na tej z NFS Undercover-praca nad tą pierwszą misją może potrwać około tygodnia lub troche więcej,ponieważ jest ona robiona powoli ale professionalnie,z dźwiękami z NFS Undercover,które są ładowane przez CLEO w wybranym czasie,oraz grafiką,poprostu jest bardzo realistycznie.
Nowe loadscreeny.
Konwertowanie mapy z NFS Undercover.
Teraz jest nas bardzo mało w teamie bo tylko 4,zaledwie mamy jednego skryptera i jednego konwertera,to bardzo mało.
Przydałby się ktoś do pomocy przy konwertowaniu mapki i aut,i to bardzo szybko,oraz dużo zaawansowanych ludzi od skryptów.
Screeny z moda wrzucę jutro lub pojutrze,ponieważ czekam jeszcze na poprawkę tego pierwszego skonwertowanego autka itd,screeny zarzucę pewnie z textur,ale niedługo będzie coś konkretniejszego,bądź może filmik z pierwszej misji.
Aktualnie mamy problemy ze skryptem,ponieważ bardzo potrzebny opcod z CLEO niedziała :/ Myślimy co z tym zrobić.
Myślę że mod się wam spodoba,lecz bardzo potrzebujemy osób do teamu.
Pozdrawiam i czekam na komenty, i zgłoszenia ;)
P.S Tak,pewnie zaraz będzie też pytanie:''a co ze sports modem''otóż Gta Sports Mod,został wstrzymany,ale on nie upadł,w każdej chwili mogę wrócić do jego pracy,pliki mam na komputerze więc wszystko jest pod kontrolą,nie martwcie się :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum