Twoja ulubiona gra: Grand Theft Auto San Andreas
Wiek: 15 Dołączył: 06 Kwi 2010 Posty: 8 Piwa: 1/1 Skąd: Małęczyn
Wysłany: 2010-04-06, 11:38 GTASAPoland Mod
Razem z RWW zrobimy maksymalną przeróbkę tekstur GTA SA. Zrobimy 3 polskie miasta, polskie drogi, polskie bilbordy oraz spolszczymy tekstury (np.na lotnisku), polskie pojazdy uprzywilejowane oraz wiele, wiele więcej. A przy okazji szukamy kogoś kto zrobił by nam model Warszawskiego Pałacu Kultury. Co prawda wzieliśmy się już za tekstury, ale mamy z RWW pytanie czy podobała by Wam taka modyfikacja San Andreas. Mówcie w komentach.
_________________ teraz eskalivermx.pl na AC DJ Helec
www.EskaLiveRmx.pl
Spec od edycji map, tekstur, tekstów i plików .dat w GTA SA.
Twoja ulubiona gra: GTA i NFS
Wiek: 15 Dołączył: 04 Kwi 2010 Posty: 2 Otrzymał 3 piw(a) Skąd: WWA
Wysłany: 2010-04-06, 11:49
jaką maksymalną, trzeba cię jeszcze dużo nauczyć, Podstawa, pobierz CS3 lub 4 lub Photo shop 7.0 którego ja mam.I tak pewnie zrobię 60% gry. Potrzebujemy kogoś kto umie robić Cutsceny do GTA SA, część tekstur będzie naszych, a część z mojego GTA IV.
Co najlepsze robią to dzieci mające 12lat, i oboje zaraz zaczynamy 13lat, on w kwietniu a ja w maju.Może jeszcze mapę zrobię, bo mam program który mi działa .
Ale myślę że wam się spodoba, i Wyjedraszek jeszcze musi udoskonalić się, tak jak ja.
Ale myślę że zapał szybko pójdzie gdzieś, i tak to zostawiam.
Jeżeli ktoś chce pomóc, proszę pisać mi na gg:12674404
myśle tak że za rok może będzie
_________________ Poszukuje kogoś, kto umiał by zrobić modele.
Chętny niech napisze na gg:22318169
Twoja ulubiona gra: GTA/NFS/FIFA Pomógł: 1 raz Wiek: 18 Dołączył: 04 Kwi 2010 Posty: 34 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Białogard
Wysłany: 2010-04-06, 11:54
rww ma rację to nie bedzie za kilka dni jeśli ma być przerobione całe gta chłopie ile to roboty a co do cutscenek to umiem pisać ale robię GTA PARADISE i nie mam czasu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum