artgin89
Twoja ulubiona gra: brak
Wysłany: 2011-11-03, 17:16 Interiory
Witam poszukuję różnych modyfikacji do GTA SA które pozwalają na wchodzenie do budynków widocznych tylko podczas misji, a normalnie nie dostępnych. Nie mogę znaleźć niczego poza modem "Enterable buildings". Byłbym wdzięczny za linki
Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA San Andreas
Wiek: 13 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 29 Piwa: 1/1 Skąd: Tomaszów Lubelski
Wysłany: 2011-11-04, 10:42
Na Addons-city jest parę modyfikacji cleo na wchodzenie do interiorów. Wiem, że tam jest modyfikacja cleo na wchodzenie do domów, do wszystkich domów dziewczyn Cj'a, do wszystkich garaży gdzie się tuninguje wozy oraz na wchodzenie do komisariatu policyjnego w San Fierro.
artgin89
Wysłany: 2011-11-04, 13:17
No kilka z nich widziałem, ale najbardziej zależało by mi na możliwości wchodzenia do pokoju w kasynie Caligula gdzie siedział Rosenberg podczas cutscenek, do wszystkich restauracji do których możemy zapraszać swoje dziewczyny, do domu B-Dup i tego domu Ballasów z misji "Czyszczenie osiedla" (czy jakoś tak ), i do tego hotelu w Angel Pine którego wnętrze było pokazane podczas jednej z misji. I to by było na tyle Takie małe sprecyzowanie pytania Jeżeli ktoś poda mi choć jedną z wyżej wymienionych modyfikacji stawiam piwo. Wiem że na pewno ciężko będzie to znaleźć bo sam długo szukam i nic
kakao14
Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA SA
Wysłany: 2011-11-04, 19:12
http://www.gta-mods.pl/pliki/35 łap to nie mod ale san an studio to program to tworzenia filmików ale jak go włączysz to odpala ci się gra i możesz wchodzić do każdego domu no i to było tyle jak pomogłem to daj piwko
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-11-08, 17:09
Jeżeli znasz chociaż podstawy CLEO sam możesz takie coś zrobić. Podczas cutscenki odpalasz GTA Place Manager, pobierasz współrzędne, a potem już tylko teleport.
artgin89
Wysłany: 2011-11-08, 19:45
Z teleportem nie ma problemu tylko problem jest w tym, że większość interiorów z cutscenek nie ma stabilnego podłoża tzn. teleportując się w takie miejsce CJ spada w dół. Trzeba byłoby bawić się z plikami z archiwum GTA3 na czym się za bardzo nie znam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum