Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA San Andreas
Wiek: 13 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 29 Piwa: 1/1 Skąd: Tomaszów Lubelski
Wysłany: 2011-11-04, 10:50 Konto w SAMP.
Witam. To znowu ja. Mam następne pytanie. Jak ma się SAMPA i jak ma się konto na jakimś/jakichś serwerze/serwerach to jak się odinstaluje i usunie się SAMPA to konta też zostaną usunięte? Bo mam parę kont założonych na paru serwerach w SAMP i nie wiem czy moje konta zostaną usunięte jak odinstaluje i usunę SAMPA.
kakao14
Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA SA
Wysłany: 2011-11-04, 19:14
nie zostaną usunięte (chyba że zmienisz nick) bo serwer to wszystko zapisuje w pamięci swojej i jest dobrze jak pomogłem daj piwko
Twoja ulubiona gra: GTA 4 i GTA San Andreas
Wiek: 13 Dołączył: 12 Wrz 2011 Posty: 29 Piwa: 1/1 Skąd: Tomaszów Lubelski
Wysłany: 2011-11-04, 19:53
Tak, ale jak włączam SAMPA to wiadomo wyskakuje to okienko no i tam w białym polu mam wpisany nick Szympans1998 i jakbym usunął ten mój nick i jakby było puste pole to, by moje konta na serwerach na których gram były, by usunięte? Jeżeli, by nie zostały usunięte to niech ktoś napisze co zrobić, czy jest jakiś sposób, by usunąć te konta na tych serwerach w SAMP.
[ Dodano: 2011-11-04, 21:49 ]
Ok już jest wszystko w porządku. Usunąłem mój nick z tego białego pola w oknie SAMP i jak chcę wejść na serwer to wyskakuje okienko, że muszę wpisać swój nick. Oznacza to, że usunąłem konto na serwerach SAMP i już zostałem usunięty z serwerów SAMP. Dzięki też, że chcieliście pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum