Yo. Jako, że nadal nie ma tematu z problemami dotyczącymi serwera będę spamił tu.
A więc tak myślę, że se wejdę na SAMPA, bo dawno mnie nie było. No i wchodze i suprise ***** wyskakuje mi okienko gdzie mam wpisać jakieś hasło, choć nawet nie wiedziałem, że takowe posiadam, bo jak grałem to jakoś normalnie mi się wbijało. No i teraz nie mogę grać, jeśli ktoś mi wytłumaczy o co sie tu rozchodzi, albo poda mi hasło na PM, będe wdzięczny.
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-01-16, 17:43
Tak, rejestracja została założona wczoraj. Widocznie jeden z prostackich idiotów wszedł na serwer pod Twoim nickiem i zarejestrował się. Zmień sobie nick na podobny czy coś w tym stylu, i sie zarejestruj.
Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-16, 18:23
Na drugi raz, Zeti zabezpieczaj swój nick, a raczej zarejestruj się komendą /register, a wtedy nikt bez umiejętności hackerskich nie wejdzie Ci na konto.
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-01-16, 18:45
To nie o to biega. Wczoraj dodałem musową rejestrację na serwerze. A jeden z idiotów wszedł pod nickiem Zeti przed tym prawdziwym, zarejestrował się i już po nicku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum