Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-29, 09:55 Mine-Addons - nowy minecraftowy server addonsa !
Świetne logo robił rww, brawo!
Zaczynajmy...
Był sobie kiedyś (a nawet teraz jest) serwer Minecraft strony addons-city. Był on bez Hamachi, z dobrymi pluginami i w ogóle, wszystko spoko. Prawie. Tyle że nie było ŻADNEGO zainsteresowania serverem i już go tutaj nie będę wstawiał... No chyba że ktoś chce zagrać, to niech pisze pod GG: 41799732
Pozdrawiam, właściciel serwera Mine-Addons.
Ostatnio zmieniony przez Rafal20302 2012-05-21, 19:16, w całości zmieniany 15 razy
Twoja ulubiona gra: Gta San Andreas oraz BF2
Wysłany: 2012-03-22, 06:58
dopisajta mnie, ale zmieńcie typ surv na FB,jak zmienicie mogę wiele budowli zbudowac i jakieś drogi działki itp, jak to na zajebiaszczy serwer przystoi.Ahh i jeszcze coś, na FB nie mogą być potworki :D
Nick na forum: 1krzys1
Nick w grze: 1krzys1
zapisuje się do gry :D
Zostajesz zapisany, a co do tego FB to na razie nie planujemy :) Może dam Ci creative i zrobisz coś ciekawego = Vip
_________________ ja tu jestem tylko dla was żeby dodawać mody dla was :D
Ostatnio zmieniony przez Rafal20302 2012-03-23, 07:38, w całości zmieniany 3 razy
Ja oczywiście się zgłaszam na moda :D. Znam się dobrze na bukkicie, miałem swojego dedyka. I ja robiłem dla ciebie PERMISSIONS xD
Ok, ale takie sprawy to na gg.
Może i robiłeś permissions, ale też włamałeś się na moje konto i przed chwilą zabiłeś gracza "bo podszedł" Nie mam do ciebie zaufania.
/Rafal20302
Ostatnio zmieniony przez Rafal20302 2012-03-23, 07:37, w całości zmieniany 3 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum