NikkiCarl
Twoja ulubiona gra: GTA San Andreas
Wysłany: 2011-10-23, 03:59 Pobieranie samochodów
Czy możliwe jest żeby na stronie pojawiło się takie coś jak wyświetlanie nazwy podmienianego samochodu przy każdym pojeździe do pobrania z GTA SA w dziale pojazdy. Chodzi mi o na przykład jak chcę sobie pobrać jakieś ferrari czy coś to żeby mógł wiedzieć jaki on samochód podmienia z GTA SA . Dziękuje za uwagę.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-10-23, 11:25
Myślę, że jest to zbędna opcja, dlaczego? 2drzwiowe auto podmienia 2drzwiowe, auto, 4drzwiowe - 4drzwiowe. Tak jest w sumie najbezpieczniej. Jeżeli pobierasz jakiegoś bolid'a F1 to wtedy może być problem, ale ogólnie przy zwykłych autach taki sposób jest niezawodny.
NikkiCarl
Wysłany: 2011-10-23, 14:04
Może i jest to zbędna opcja ale jak na przykład jakimś cudem pobiorę dwa samochody które podmieniają jeden ten sam to nie wiem który wybrać.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-10-24, 22:48
Btw. możesz zmienić nazwę "infernus.dff; *.txd" na np. "sultan.dff; *.txd". W handlingu i pozostałych też zmieniasz jedynie nazwę auta w linijce. Możesz w ten sposób podmienić dwa fajne auta za dwa inne samochody jednocześnie. Nie ma z tym większego problemu, zapewniam.
-----
*.txd - to samo co było wcześniej tylko nie chciałem pisać 2 razy infernus, albo sultan xd.
NikkiCarl
Wysłany: 2011-10-27, 04:27
O takiej możliwości nie wiedziałem. Spróbuje tak zrobić. Tylko żeby mi GTA SA nie popsuło ale ja jak instaluje pojazdy w GGMM to zawsze robię backupy więc chyba problemu nie będzie. Dziękuje za porade Cuatro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum