Potrzebuje pomocy w zainstalowaniu pewnego moda na drogi .
Pobrałem GTA IV's HQ Roads ale nie wiem jak to wgrać , wydaje mi się , ze za pomocą programu img tool czy coś takiego . Ale niestety nie jestem w nim obeznany .
Bardzo proszę o pomoc kogoś w miarę ogarniętego .(Czyli takiego kto się na tym zna :) )
Przy okazji czy mógłby ktoś polecić mi moda/mody na lepsze niebo , wodę itp ? Aby nie gryzły się z SA-MP.
Dodam , ze gram na serwach Truckerskich (czyli takich gdzie jeździ się tirami) I głownie na modach tego typu mi zależy .
Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-31, 14:50
No ja jestem pierwszy i nawet się na tym znam ^^
Pobierz program Alci's IMG Editor i nim podmieniaj pliki. Ma zaletę, nie tak jak IMG Tool, podmienia wszystkie pliki naraz i jest łatwy w obsłudze. Jeśli jednak nie wiesz jak nim instalować to tu instrukcja:
Kod:
http://www.youtube.com/watch?v=uvl__6H5Juc
W twoim przypadku, zrób kopię zapasową całego pliku gta3.img
Myślę że pomogłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum