olluska123
Twoja ulubiona gra: Gta San Andreas
Wysłany: 2012-02-19, 18:17 pomocy:D
jako iż jestem nowa przepraszam,że dodaję tutaj ten temat ale za nic nie mogę znaleźć kategorii gdzie mogę ogłosić swój problem. nie mogę przejść misji wu zi mu w gta san andreas,chodzi o te wyścigi. byłby ktoś tak dobry i mi ją przeszedł? dałabym mojego save'a do pobrania. błagam:)
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-02-19, 20:27
Przeszedłem ;) Ale zrobiłem jedną misję do przodu gdyż Wu Zi Mu to były wyścigi autami które sobie sami wybierzemy ( Save nr2 po ukończeniu) A druga misja to również wyścigi ale w drugą stronę i to wyścigówkami (ZR-350) więc to tez przeszedłem i jest to Save nr3.
Tak więc masz do wyboru, ale startować z jednym wyścigiem do przejścia, albo od razu z kolejną dawką misji bez wyścigów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum