Wysłany: 2011-11-30, 21:20 Problem z logowanie do multiplayera
Siemka ;) nie mogę się zarejestrować do usługi Live w grze a co przez to idzie nie chodzi mi moje save gdzie przeszedłem grę
napisze co robiłem;zassałem nowa date z neta iż wkleiłem nową fure po czym gta nie odpalało i sciągnięcie daty pomogło gta chodzi ale save nie ma ;p
i prosze o wszelką pomoc ;]
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-11-30, 23:39
Nic związanego z datą. Problemem jest to, że nie możesz się do LIVE zalogować, bo save jest jakby połączony z kontem. Musisz popróbować się jakoś zalogować, jeżeli nie wypali mam drugi plan. Zwracaj uwagę na błędy i stawiaj kropki tak btw.
Zassałem program Games For Windows marketplace i tam sie normalnie zalogowałem a w grze gdy naciskam klawisz HOME nic się nie dzieje a powinno otworzyć się okno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum