Wysłany: 2012-01-29, 10:31 PROBLEM Z MODEM DO GTA SA KNIGHT RIDER NEW GENERATION
mam gta sa ver 1.0 i mam moda knight rider new generation i gdzy wlanczam nową gre to ładuje mi się i potem wyskakuje mi taki error jak na zalączonym obrazku podawajcie rozwiazania lub linki do filmików z tym rozwiązaniem
JEST TO LINK DO ERORA TEGO MODU KNIGHT RIDER NEW GENERATION
a gdzie znajduje sie ten plik bo nie moge go znaleść??
mam tam 2 pliki z frazą limit ajduster
1.sala.txt
2.salimits
to który usunąć i czy usunąć wszystkie te 2 pliki czy tylko linike z limit ajduster i z którego to pliku usunąc??
Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-29, 10:53
W głównym folderze gry, czyli Program Files>Rockstar Games>GTA San Andreas
Jeżeli tam nie znajdziesz plików o frazie "Limit Adjuster" i ich nie usuniesz następnym rozwiązanie będzie reinstalacja gry, i zainstalowanie moda jeszcze raz, powolutku. I jeżeli dodajesz pliki do gta3.img dodawaj je przez Alci's IMG Editor...
usunąlem plik sala.txt ale nadal wyskakuje mi ten error i on na nowo tworzy mi plik sala.txt z frazą limit ajduster i nie wiem jak rozwiazac mój problem a może ktoś wie jak rozwiązać mój problem?
To pomoże mi ktoś w rozwiązaniu tego problemu z MODEM DO GTA SA KNIGHT RIDER NEW GENERATION???
[ Dodano: 2012-02-01, 13:06 ]
piotrburza pomóż w rozwiązaniu tego problemu z tym modem knight rider new generation do gta sa jesteś moją jedyną nadzieją w dzialaniu tego modu na moim komputerze pomóż mi piotrburza potrzebuje twojej pomocy
[ Dodano: 2012-02-01, 13:08 ]
piotrburza pomóż w rozwiązaniu tego problemu z tym modem knight rider new generation do gta sa jesteś moją jedyną nadzieją w dzialaniu tego modu na moim komputerze pomóż mi piotrburza potrzebuje twojej pomocy
[ Dodano: 2012-02-01, 13:08 ]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum