Twoja ulubiona gra: Gta i Need For Speed
Wysłany: 2011-06-23, 14:38 Problem z własnym kontem na portalu Addons-City.info
Siema
Ostatnio chciałem się zalogować na portalu addons city ale nie mogę :/
Gdy klikam na ramkę gdzie trzeba wpisać login,nie mogę go po prostu wpisać wogule,z hasłem jest wporzo.
Już kiedyś pisałem do kilku członków strony i nic się nie naprawiło,mam tak cały czas.
Wyłączenie adblocka nic nie dało,nie mam podobnych aplikacji.
Zmiana przeglądarki też nic nie pomogła,próbowałem na najnowszej mozilli i nic,na operze też nic,i internet exproler też nic.
Pomyślałem że może członkowie administracji usunęli mi konto z powodu długiej nieobecności.I chciałem się spytać czy mogę założyć sobie konto z nickiem Shadow na portalu? tak jak mam teraz na forum,może to coś da,a wtedy tamto usunąć ? Pozdrawiam
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-06-26, 11:43
No więc usuń mu, bo ma problem i raczej nic już mu nie pomoże. Ja to miałem trochę inny problem, ale u mnie akurat aktualizacja przeglądarki pomogła.
Więc Shadow niech Ci Piotr usunie konto, a Ty sobie bez problemu założysz nowe.
_________________ "If you can't say anything nice, then don't say anything at all"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum