Witam, jestem tu nowy i chciał bym się zapytać czy mógł by ktoś wrzucić oryginalny plik "gta3.img" z gry GTA Vice City i podać linka do niego, ponieważ mój się popsuł i wyskakuje błąd gdy chce otworzyć obraz gta3.img IMG Toolem i przez to nie da się uruchomić GTA, a błąd wyskakuje taki:
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-07-20, 16:54
Hmm a nie lepiej było by przeinstalować GTA? Ew. zostawić stare pliki które masz zmodowane. Ja po najlepszym spakowaniu WinRarem wychodzi i tak ponad 100MB co daje prawie 2 godz wysyłania...
Twoja ulubiona gra: Cała Seria Duke Nukem
Wysłany: 2011-07-21, 15:07
Mógłbym przeinstalować grę, gdybym ją miał, ponieważ miałem sam obraz płyty i zainstalowałem przez Deamona i po instalacji usunąłem. I nie opłaca mi się pobierać całej gry tylko po jeden plik. A nie ma może w internecie gdzieś już wrzuconego tego pliku, ponieważ ja szukałem i nie mogłem znaleźć, może po prostu źle szukam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum