Przepraszam, mam problem, a więc tak. Chodzi o GTA Vice City nie robi mi folderu User File, sam go zrobiłem. Gdy zrobię jakieś ustawienia to się kasują i oto moja prośba czy mógł by ktoś zrobić plik SET w tej grze o następujących ustawieniach rozdzielczości: 1366x768 32bity. Proszę o pomoc, bo nie mogę sam rozwiązać tego problemu. Znalazłem plik SET do pobrania ale nie o takich ustawieniach, o które proszę, jak ktoś będzie tak miły i mi pomorze, i zrobi te ustawienia niech wrzuci plik SET na jakiś serwer np. Mediafire i poda link. Bardzo będę wdzięczny. PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ
Ostatni raz do cholery będę litościwy wobec analfabetyzmu na tym forum, później posty będą kasowane do póki autor się nie nauczy poprawnie pisać. Post w CAŁOŚCI zedytowany.
~Cuatro
Ostatnio zmieniony przez Cuatro 2011-09-23, 22:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum