Wysłany: 2012-01-14, 09:16 Skarga na Nico123 (chyba)
Swoj nick: Zeti
Nick oskarzonego: [ACMPS]Bambus - Nico123, Ten dopisek ACMPS to tylko w SAMP nie na forum.
Opis: Podszywanie sie pod graczy i wyzwiska.
No normalnie se wchodze na serwa bo widze ze jest gracz o nicku [ACMPS]Bambus to wszedlem bo to moj ziomek. No i se z nim gram, gram i gram i nagle wchodzi gość o nicku Bambus. Jak zobaczyl to ACMPS to odrazu na niego, że to nico123, a Bambus nie wiedzial o co biega. Wyszlo ze jeden to podrobka a jeden nie. Grałem wczoraj z bambusem i zrobiłem quiz z tego co wczoraj robiliśmy np. "Czym przyjechał bambus na lotnisko na pustyni". No i ACMPS chcąc być sprytny napisał, że samochodem, a i tak zawalił bo bambus był wtedy na NRG-500. Normalny Bambus wiedział co wczoraj robiliśmy więc sie wyjaśniło kto to jest podróbka. Do tego na dole mam screen jak [ACMPS]Bambus wyzywa Bambusa, ten prawdziwy tak sie nie zachowywał. Tak więc proszę o ban za podszywanie się i wyzwiska. Osobiście uważam, że ta cała akcja to zemsta za skargę na Nico123 i to on sie podszywa.
Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-14, 10:03
Na moim screenie (i skardze) też się przyznał, lecz chyba nikomu nie chciało się scr oglądać... miał też tego goda... potwierdzam wszystko, robił to wcześniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum