Wczorajszego Dnia na serwer ACMPS zawitał gang nie z tej Ziemii... Gang.....SpeedHunters
Członkowie gangu na dzień dzisiejszy
- PssScroll
-Alpha_94
-artekr8
Niedawno doszedł do nas nowy członek: rwwpl
Gang na serwerze ogranizuje sobie różne zabawy np.
- Drag
- Skoki nad przeszkodami
I wiele, wiele więcej ale Ja ich tutaj nie dodam, bo i tak post jest wystarczająco długi
Pewnie zauważyliście że na większości zdjęć widnieje cheetah, a to dlatego że jest to auto naszego gangu
Sesja zdjęciowa Alphy
Cheetahjest to bardzo szybkie i trzymające się drogi auto. Dlatego Wybraliśmy właśnie je
!! UWAGA !!
Teraz niespodzianka ! Jeżeli chcecie dostać się do
Wystarczy że zarejestrujesz się na forum (jeżeli nie jesteś) i napisz komentarz " Chcę " i podasz swój nick SAMP. Później napisz na moje GG, i umówimy się na serwerze aby Cię "przetestować" Moje GG: 33569238
!! UWAGA !!
Do gangu można wstąpić gdy ma się 13 lat wzwyż
Powodzenia
Ostatnio zmieniony przez PssScroll 2011-12-29, 12:35, w całości zmieniany 1 raz
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2011-12-29, 17:49
Mi to tam szczerze obojętnie, mogę dołączyć aby być w tym San Andreasowym klimacie, zaś z drugiej strony czekam na nową mapę, gdzie mam zrobić specjalne przywileje dla gangów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum