Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-15, 21:27
O, multikonto i konto na ciotach! Banik?
Wysłany: 2012-01-15, 22:21
Rafał o co ci chodzi? Wasz serwer jest fajny, ale Piotrburza mnie zbanował i to właściwie za nic, bo jakoś cię nie lubię to nie ma nic do rzeczy czy przeklinałem, cheatowałem i.t.p., bo goda sobeita i.t.p. żadnego nie miałem po prostu mnie zbanował tutaj możecie mnie zbanować, bo mam 3 konta, ale nie na serwerze w sampie addons city.
Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-01-15, 22:42
O, szkoda. No przykro mi, ale na tym forum ja mogę Cię zbanować, a oddzielnie gadaj z Administracją serwa, a nie "zaśmiecasz" forum swoimi prośbami. Ciebie na forum w ogóle nie powinno być, więc załatwiaj takie sprawy na GG, a nie ślęczysz nam tu na forum. Nawet nie dołączyłeś do gangu, nie zarejestrowałeś się...
Wysłany: 2012-01-16, 08:56
Cuatro, może poleciałem trochę po bandzie, ale to było jego (aż) 3 konto... przeszedł na stronę, której nazwy nie muszę wypowiadać, również forum, obrażał Administracje na SB, i niby ma nie dostać kolejnego bana?
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2012-01-16, 15:06
Osobiście to uważam, że modsy.pl są plagiatorami, ale z drugiej strony on nas przeprosił, na SB nie ma na razie żadnych obraźliwych postów, a to, że jest z modsów to też jest w zasadzie dobrze. Zdrowa rywalizacja nie jest zła, jedynie nie można przegiąć ;).
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-01-16, 15:28
No to najwyraźniej (nie obraź się) ale jesteś troszku zacofany. Oni już dawno przegieli pałę, to co oni wyprawiają przerasta wszelkie granice, a to że przeprosił nie oznacza, że musimy wybaczać. Nie było NIKOGO z Was, jedynie ja, Pss, Adam (z tych normalnych) na naszej jakże przemiłej konferencji po której wydarzyło się całkiem sporo.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2012-01-16, 15:33
Nie wiem, nie było mnie troszkę, poprosił bym o historię w skrócie na PW, bo jeżeli jest aż tak źle to rzeczywiście coś trzeba z tym zrobić. Na razie zamykam, jest zbanowany, dopóki nie opuści modsów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum