Tylko proszę, nie bierzcie mnie za jakiegoś idiotę. To że rozpoczynam ten temat chyba nie oznacza że nim jestem... No ale dobra, czy nim jestem, czy nie , zostawcie to dla siebie... No to do roboty! Czas przejść do rzeczy...
A więc jakiś czas temu natknołem się na YouTube na serię filmików opowiadających o UFO w Grand Theft Auto: San Andreas, wiem że większość z nich to podpucha i większość z nich bazuje na jakiś tam modyfikacjach, ale część z nich wyglądała dość realnie... Zaczołem nawet wierzyć w to, że w GTA, naprawdę można natknąć się na UFO, w internecie [a dokładnie tutaj] zamieszczona jest nawet mapka, na której wskazane są miejsca, w których można znaleźć ''Niezidentyfikowany Objekt Latający'', być może jest to prawdą, ale aby ujżeć UFO, trzeba znaleźć się w tych miejscach, o odpowiedniej godzinie...
Czy jest to prawdą, czy nie, o potwierdzenie tego faktu, lub jego zaprzeczenie, zwracam się do was... Co prawda w GTA:SA znajdują się dziwne rzeczy, takie jak np. Pojawiający się o pewnej godzinie napis na murze, na cmentarzu [nie pamiętam gdzie], lub plastikowe worki przypominające krztałtem ciała ludzi które znajdują się w jednej z jaskiń na pustyni... Ale czy jednak UFO znajdziemy w grze, a może jakieś inne dziwne zjawiska?
Twoja ulubiona gra: Minecraft i seria GTA Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Sie 2011 Posty: 79 Piwa: 6/1 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2012-02-17, 22:33
Chętnie bym uwierzył, lecz gram w GTA SA ponad rok i nic podejrzanego nie zauważyłem, większość to mody. A i po drugie: gdzie znajdują się tekstury rzekomego statku ufo?
Twoja ulubiona gra: Grand Theft Auto: San Andreas
Wiek: 15 Dołączył: 23 Wrz 2011 Posty: 6 Skąd: Palędzie k.Poznania
Wysłany: 2012-02-17, 22:57
Rafal20302, a gdzie powinieneś szukać? ''nic podejrzanego nie zauważyłem'', bo napewno nie szukałeś, a jak już napisałem, wszystkie dziwne rzeczy dzieją się w GTA o danej godzinie... Raz jest, raz nie ma...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum