Jestem ciekawy, bardzo strasznie, jak będzie wyglądało, jaki będzie player, jakie bronie,auto,miasto.
oto co się dowiedziałem:
Studio Rockstar Games, które odpowiada za słynną serię Grand Theft Auto, postanowiło ujawnić pierwsze informacje na temat kolejnej części gry. GTA IV, które otrzymaliśmy rok temu okazało się strzałem w dziesiątkę, więc z góry było wiadomo, że studio zaprezentuje nam kolejną grę.
Wiemy już, że GTA V pojawi się w okolicach 2010 roku i mamy nawet pierwszy teaser, który widnieje powyżej.
Sam obrazek w zasadzie nie mówi wiele. Mamy na nim logo rzymskiej cyfry 5, czyli znak V, który prawdopodobnie może się okazać logo gry. W tle widnieje panorama miasta – po bliższym przyjrzeniu się (jakość jest niestety kiepska) możemy wywnioskować, iż miasto przypomina wybrzeże Miami, a więc możliwe, że akcja GTA V będzie się rozgrywała w Vice City.
Jest także data: 10.19.10. Wypada więc na 19 października 2010. Czy wówczas będzie miała miejsce premiera gry? Cóż, pozostaje nam czekać na więcej informacji.
[ Dodano: 2010-04-11, 20:20 ]
kurcze, gdzie jest w ankiecie ps3, przecież dodałem
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2010-12-22, 15:21
No i GTA V nie ma, a Szatan jest! Nie ma co się spodziewać szybko najnowszej odsłony, bo znając życie to zanim wyjdzie na PC będzie już 2012 rok (Kiedy na konsole rok wcześniej...).
_________________ "If you can't say anything nice, then don't say anything at all"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum