Jak w temacie: jakie sa wasze ulubione gry? Jak sie mowi "na przelamanie lodow" ja zaczne: na codzien gram w WOWa na hellgroundzie a jak ochota mi odejdzie to w wiedzmina 1 / cykl GTA + oczywiscie mody i pare forow
_________________ Jak pomogłem postaw Bronka, jestem piwolubnym człowiekiem :)
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-01-19, 14:42
A ja w sumie w nic nie gram. Od czasu do czasu odpalę Super Meat Boy'a albo GTA EFLC, ale to gdy już kompletnie mi się nudzi. Bo tak to zawsze mam coś do roboty.
mass effect tez wyczepiste, no i zapomnialem o minecrafcie, ale nie moge znalezc fajnego serva freebuild, moze zna ktos jakis? (v.1.8.1), Far cry.. mam z nim fajne wspomnienia, nauczylem sie dobrze w fpsy grac ^^ bo on jest jak dla mnie dosyc trudny.GTA IV spoko, najbardziej mi sie podobaja zawarte w nim ragdolle, normalmapki, mechanika wgiec i pare innych rzeczy, choc sie zawiodlem ze nie ma gdzie crossem pojezdzic i brak rowerkow, ale ogolem - wyczes :) i jeszcze bym zapomnail o ukochanym Gothicu 3 oraz TES: Morrowind, morrowind moze i ma swoje lata ale fabuła i mozliwosci moddowania nadal mnie wciagaja na długie godziny.
_________________ Jak pomogłem postaw Bronka, jestem piwolubnym człowiekiem :)
Twoja ulubiona gra: Grand Theft Auto: San Andreas
Wiek: 15 Dołączył: 23 Wrz 2011 Posty: 6 Skąd: Palędzie k.Poznania
Wysłany: 2012-02-18, 16:21
W co pykam?:
-Minecraft [SP & MP]
-Enemy Teritory Quake Wars [ET:QW]
-18 Wheels of Steel: Pedal to the metal
-Mafia: City of Lost Heaven [cz.1]
[Rzadziej]
-Grand Theft Auto: Vice City, III [SP & MP]
-EEP: Profesjonalny Symulator Kolei III
-Bus Driver
-Quake III: Arena
-Warrior Kings
Wiem, wiem - większość to przestarzałe gierki, ale jakoś lubię w nie pograć... Możecie się
śmiać, jak tam sobie chcecie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum