Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-09-23, 22:48
No to powiem Ci tak, sprawa nie jest taka do końca prosta. Jeżeli wymieniasz te części musisz jednocześnie zaktualizować sterowniki do chipsetu i karty graficznej (a szczególnie jeżeli są innej firmy, niż te, które dotychczas posiadałeś). W tym przypadku najlepiej jest strzelić format partycji systemowej (przeważnie) C. Jeżeli masz na tej części dysku gry to zostaną usunięte, ale jeżeli masz innych partycjach typu D, E, F itd. to nie będziesz miał żadnych strat.
Twoja ulubiona gra: Mario Pomógł: 3 razy Wiek: 19 Dołączył: 14 Kwi 2010 Posty: 247 Otrzymał 4 piw(a) Skąd: B-ce
Wysłany: 2011-09-24, 11:19
Jeżeli nie masz w domu oryginalnego systemu to wypadałoby kupić nowy. Z drugiej jednak strony możesz ściągnąć go z internetu, ale to będzie piractwo. Wybór tutaj należy do Ciebie.
Wysłany: 2011-09-24, 12:52
Ale i tak wydaje mi się ,że to nie ma większego sensu. Wczoraj formatowałem C i większość gier jakie miałem na E wywaliłem, bo nie ma o nich wpisów w rejestrze, nie ma nic. Jako, że mam do moich ulubionych gierek płytki to nie było większego problemu. Z drugiej strony i tak nie gram dużo.
Btw. Zamykam, bo autor tematu raczej wszystko już wie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum