Wysłany: 2012-02-01, 17:17 Znikanie wody , nieba itp
Witam , i przepraszam za to , ze znów pisze ale tak wychodzi...
Mam pewien problem z niebem oraz gdy mam enb series z woda to woda znika...
Zainstalowałem tez moda na lepsze niebo i również wygląda tak samo .
Mody z AC byly ...
SS tego nieba :
http://imageshack.us/g/857/gallery8e.jpg/
Niebo wygląda tak bez i z modem .
Mody które mam zainstalowane :
Overdose Effects V1.4(w nim właśnie był ten kurz o którym mówilem moderatorowi)
ENB series od Simona lub coś podobnego ze stronki AC bez wody.
Drogi z GTA 4
Mam tam w miarę dobrego kompa to powinno to chodzić... Jeśli mam z czymś porównać to działają i ciągną mi na średnich takie gry jak GTA 4 itp..
Będę wdzięczny za pomoc :)
Korzystając z okazji chciałbym się spytać czy istnieje sposób na poprawienie dalekości rysowania?
Znaczy ja powiem tak ... Zawsze mi gry działają przynajmniej do tej pory ...
Zawsze z cieniami mam duży problem ... Jeszcze 4-5 mies temu działał mi normalnie enb series i wgl te wszystkie pierdoły . Grałem na SA-MP na truckerskim serwie , teraz wróciłem i chce jakoś poprawić to gta ale niestety problem . Jestem zakłopotany bo nie wiem co jest ... Wtedy jeszcze mi to działało ... Może wersja SA-MP to powoduje?
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-02-01, 19:43
Wywal te niebo oraz ENB Series (bo to on knoci Ci niebo z wodą)
Pobierz to: http://addons-city.info/g...yc-v2-beta.html
Tam jest przełużopny dystans rysowania + o wiele lepsze niebo i warunki pogodowe. Do tego polecam zainstalować Stream Memory Fix i wszystko będzie cacy.
Widać , ze chmury się pojawiły i już coś widać .... Nie wiem czy jestem przewrażliwiony czy cos , ale wydaje mi się , ze to niebo ma taki kolor... Jak poprzednio wgl jeden kolor i nic nie widac . Nie jak na ss z moda . Na single wszystko działa , a więc jest problem z
SA-MP , wie ktoś o co może chodzić ? Na innej wersji działało mi wszystko .
Twoja ulubiona gra: GTA SA Pomógł: 9 razy Wiek: 15 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 265 Piwa: 7/1
Wysłany: 2012-02-02, 10:49
Właśnie z tym SAMP'em to są problemy. Nie wszystko działa i tak dalej, a skoro u Ciebie na singlu wszystko jest dobrze tzn. że wina stoi po stronie SAMP'a
Dobra , a więc wszystko jasne . Dla cb burza leci piwko bo próbowałeś pomóc :)
Można jakoś poprawić na tym sampie dalekość rysowania czy już nie da rady?
Nie mam timetyc w folderze samp. Jeśli wiesz coś jeszcze na ten temat to napisz , jak nie to można już zamknąć . Dzięki za pomoc , wychodzi na to że ta wersja SA-MP blokuje mody .
Ok , dziękuje za zaangażowanie w temat . Wszystkie wątpliwości rozwiane i wniosek jest jeden: Nie wina kompa ani nic z tych rzeczy tylko po prostu SAMP blokuje niektóre mody które w singlu działają jak należy. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Do zamknięcia . :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum